"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ești frumoasă, elegantă, dar vrei să arăți tuturor că ești mai presus de toate, stilată? Nimic mai simplu, dacă vei ține cont de doar câteva sfaturi. Simple, dar care te vor face să arăți senzațional!

Întotdeauna pantofi cu toc!

Indiferent că îți plac cămășile sau nu, din garderoba ta nu trebuie să lipsească niciodată una albă. Și asta pentru că această culoare a fost mereu asociată cu statutul înalt. Nu există persoană care să nu te remarce atunci când te vede încălțată cu o pereche de pantofi eleganți și bineînțeles, cu toc.

Mai mult decât atât, se știe că o doamnă nu umblă pe tocuri decât dacă coboară dintr-o mașină… Asta nu înseamnă că la birou nu trebuie să ai o altă pereche fără toc, pentru cazuri majore.

În altă ordine de idei, stilul înseamnă și o coafură simplă, dar întotdeauna elegantă. Așa că niciodată să nu umbli nespălată pe cap sau nearanjată.

Nu pune niciodată geanta jos, indiferent unde te-ai afla. Aceasta trebuie să stea mereu lângă tine pentru că tu ești o femeie rafinată, care știe să se poarte în societate.

Și apropos de geantă, uită de papornițele cu care ești obișnuită și alege o geantă mică unde să intre doar rujul și un card de credit…

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.