"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 + 1 =

4 × 3 =

Alexander Sviyash este un scriitor si psiholog unic. El este autorul numeroaselor carti cu un numar record de exemplare. A dezvoltat metoda unei vieti fara confl1cte si de succes „Calea rezonabila”, conform careia totul in viata depinde numai de om si de gandurile sale.

loading...

Iata cateva ganduri intelepte de la renumitul psiholog rus!

1.Cine a spus ca omul trebuie sa aiba neaparat o familie? Acesta este un mit. Un burlac fericit arata mult mai bine decat un cuplu nefericit, in care ambii sufera si se chinuiesc reciproc, scrie povestiri.ro.

2.Simte-te astazi ca esti cel, care doresti sa fii maine.

3.Daca ai un sentiment de dragoste pentru o persoana, ea nu iti datoreaza nimic!

4.Omul singur isi construieste in jurul sau un gard imens din aceste „nu e permis”, „nu pot”, „este imposibil”. Apoi se uita peste acest gard si ii invidiaza pe cei care traiesc in libertate.

5.Spiritul nostru determina existenta noastra. Sanatatea este in cap, nu in farmacie!

6.Daca incerci sa intelegi semnificatia tuturor evenimentelor care ti se intampla, atunci te poti trezi foarte repede la o vizita la psihiatru.

7.Mai intai ne imaginam, cum ar trebui sa se comporte alti oameni. Apoi, ne dam seama ca ei nu se comporta deloc asa. Si ne suparam din cauza asta. Acest lucru este normal, caci la casa de nebuni se intampla lucruri si mai bizare.

8.Fiecare persoana isi inventeaza o serie de defecte, apoi ani de zile sufera din cauza lor. Ei bine, e si asta o ocupatie.

9.Gandurile noastre sunt cel mai creativ element al lumii noastre. Nici mainile omenesti, nici banii nu sunt capabili sa creeze atat de mult cat creeaza gandurile.

10.Lasa-ti iubitul (sau iubita) sa se plimbe pe lungimea maxima a lesei – este cea mai rezistenta.

11.Barbatul ideal este cineva, pe cine cunostea sotia ta pana cand s-a casatorit cu tine.

12.Organismul nostru nu este un rezervor pentru deseurile emotionale. El incearca sa lupte cu ele, apoi renunta. Boala este o forma de protest a organismului impotriva faptului ca ai facut o gunoiste din el.

13.Sa fii pe placul tuturor este o sarcina aproape imposibila. Cel putin cat inca esti in viata.

14.De obicei, uitam repede de succesele noastre si ne concentram pe esecuri. Acest lucru este gresit. Trebuie sa tinem minte mereu de realizarile noastre – ele ne dau puterea de a cuceri inaltimi noi.

15.Viata nu poate fi nici corecta, nici nedreapta, deoarece totul in ea are cauze si un efecte.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.