"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × 2 =

18 − 4 =

Încă din copilărie, bunicii și părinții ne-au învățat cum să ne comportăm în public. Iată câteva reguli de etichetă de la care nu trebuie să ne abatem niciodată.

Nu ștergeți farfuria cu pâine la restaurant

Dacă acasă ne permitem uneori să ștergem farfuria cu pâine când ne place mult o mâncare, acest lucru nu avem voie să-l facem la restaurant.

Mai mult, dacă trebuie să mergeți la baie, nu e necesar să știe toată lumea. Pur și simplu vă ridicați de la masa, vă cereți scuze și spuneți că reveniți în câteva minute. Nu sorbiți din pahar sau din ceașca de cafea și nu pocniți din degete să vină ospătarul.E de ajuns să-i faceți un semn discret cu mâna.

Discuțiile personale se poartă acasă

Dacă telefonul vă sună, nu stați de vorbă o oră de față cu ceilalți. Discuțiile persoanele se poartă de acasă. Știm că vă place să postați fotografii pe facebook, dar ce-ar fi dacă ați face acest lucru doar când este necesar? Și nu atunci când vă aflați în public? Ați ieșit să socializați, nu să stați cu telefonul în mână…

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.