"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × 3 =

one + 6 =

De privit, priveste, dar inima sa ti-o tii in frau. Priveste precum copiii, care se uita la femei cu ochi curati, fara nici un fel de ganduri necuviincioase.

loading...

Femeile trebuie iubite, fiindca porunca ce priveste iubirea de aproapele le cuprinde si pe ele, dar cu iubire curata, ce are in vedere nimic altceva decat sufletul si duhovnicescul, scrie ortodoxia.ro.

In crestinism, dat fiind ca Dumnezeu nu face deosebire intre femeie si barbat, aceasta deosebire nu trebuie sa fie nici in legaturile dintre crestini.

„Din cale afara de greu”, vei zice.

Da, fara lupta nu se poate: dar lupta presupune neplecarea duhului in fata pacatului, iar la Milostivul Dumnezeu aceasta nesupunere se socoate drept curatie.

(Sfantul Teofan Zavoratul, Talcuiri din Sfanta Scriptura pentru fiecare zi din an, traducere din limba rusa de Adrian si Xenia Tanasescu-Vlas, Editura Sophia, 2011, p. 51)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.