"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Domnilor, dacă aveți impresia că femeia de lângă voi e mult prea îndrăgostită și va suporta orice îi faceți, vă înșelați. Dacă îi testați răbdarea, s-ar putea să aveți tot voi de pierdut.

Când nu-ți mai reproșează nimic, e semn că nu-i mai pasă de tine

V-ați trezit sigur în casă și abia acum înțelegeți cât valora ea? Hai să dăm puțin timpul înapoi și să vedem care au fost motivele pentru care s-a săturat.

Ați uitat când mergeați cu colegii la o băută și uitați să mai veniți acasă? Vă amintiți când ea venea seara obosită de la serviciu și se apuca de treabă prin casă, în timp ce voi stăteați tolăniți pe canapea, cerând să nu mai treacă prin fața televizorului, pentru că e cel mai important meci?

Ba mai mult, tot voi făceați scandal, pentru că mâncarea era prea rece sau prea caldă? În tot acest timp, ea, femeia, suferea, plângea și se frământa. La un moment dat însă, s-a hotărât să-și vadă de viața ei. Și pentru prima dată de când sunteți împreună, nu v-a spus ce vrea să facă. Și a plecat, pentru că n-a mai suportat. Nici umilința, nici bătaia de joc la care a fost supusă.

Și știți ce e cel mai grav? Că ea nu se mai întoarce NICIODATĂ. Pentru că i-ați testat mult prea mult răbdarea…

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.