"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

In mai multe culturi ale lumii, fluturele este un simbol al sperantei si al schimbarii.

Fiecarei luni din an ii corespunde un anumit fluture. Vezi in imaginea de mai sus care este fluturele lunii tale si ce spune el despre tine…

Ianuarie

Ai o inima mare si gasesti mereu o vorba buna pentru oricine. Iar cand nu o poti gasi, esti un bun ascultator. Toti te admira pentru optimismul si pozitivismul tau. Esti un om frumos si liber ca un fluture si ai darul de a-i face pe ceilalti fericiti, scrie fabricatinromania.info.

Februarie

Imediat ce intri intr-o camera, toti ochii se indreapta asupra ta, chiar daca nu iti dai seama mereu de asta.

Se vede de la posta cata incredere ai in tine, iar cei din jur nu isi pot lua ochii de la tine. Oamenii fie te adora, fie nu te suporta. Dar sunt mult mai multi cei care te plac.

Martie

Esti genul de persoana care nu se da batuta niciodata. Poate ca nu ai tot timpul idei geniale, poate ca nu reusesti sa rezolvi orice situatie din prima, insa cer este ca nu renunti niciodata. Esti o persoana hotarata, de incredere si cu o personalitate puternica.

Aprilie

Esti o persoana emotiva si nu iti este rusine sa o arati. Oamenii te admira pentru latura ta sensibila si pentru faptul ca poti sa vorbesti despre ceea ce simti. Poate ca nu iti vine sa crezi, dar este adevarat: prin atitudinea ta pozitiva, prin sensibilitatea de care dovada reusesti sa faci lumea mai buna.

Mai

Esti o persoana minunata! Din pacate, personalitatea ta este int1midanta pentru unele persoane, asa ca sunt destui oameni care nu prea te plac. Insa cei care te cunosc bine stiu cum esti.

Chiar daca ai o personalitate puternica, esti totusi un om sensibil, care ar face orice pentru ce dragi.

Iunie

Lumea este un loc mai bun datorita celor ca tine. Esti o persoana minunata, foarte sensibila, foarte buna si gata oricand sa sara in ajutorul celor din jur, fie ei si necunoscuti. Intuitia te ajuta sa-si dai seama ce nevoi au ceilalti, astfel ca nici nu trebuie sa-ti ceara ceva.

Iulie

Esti o persoana incredibil de curajoasa. Esti omul care intotdeauna spune lucrurilor pe nume, care poate sa fie sincer in orice moment, iar cei din jur apreciaza asta.

Nu multi au curajul sa spuna adevarul atunci cand stiu ca el este dureros. Chiar daca ai o personalitate asa de puternica, esti, totusi, o persoana respectuoasa si buna la suflet.

August

Toti cei din jur te admira pentru sinceritatea ta.

Sunt putini cei care au curajul sa recunoasca atunci cand fac o greseala, iar tu esti unul din ei. Iti vine foarte usor sa castigi increderea celor din jur, dar nu iti bati joc de ea niciodata. Iti place sa fii in centrul atentiei.

Septembrie

Esti o persoana curioasa cu o imaginatie puternica si o creativitate pe masura. Chiar si atunci cand lucrurile merg asa cum ai planuit, tu reusesti sa gasesti noi modalitati de a duce planul la bun sfarsit. Esti plin de resurse si toti te apreciaza pentru asta. Esti persoana la care toti merg pentru sfaturi.

Octombrie

Esti omul care ”ataca” orice problema cu energie, determinare si curaj. Ai o inima mare si esti gata sa faci orice pentru a-i ajuta pe cei din jur. In grupul tau de prieteni esti cunoscut drept ”mama ranitilor”, cel la care toti apeleaza atunci cand au probleme.

Noiembrie

Ai multe idei creative si gasesti oricand moduri noi de a rezolva probleme. Cei din jur te apreciaza pentru faptul ca gasesti mereu cele mai bune sfaturi. De multe ori traiesti intr-o lume a ta, iar cei care nu te cunosc prea bine vor crede ca esti cu capul in nori. De fapt, ai capacitatea de gandi practic atunci cand este nevoie.

Decembrie

Esti persoana care va ajunge departe in viata, indiferent de unde ar pleca. Niciodata nu esti multumit de ceea ce ai realizat, mereu vrei mai mult, iar cei din jur te admira pentru ambitia ta. In situatii cand altii s-ar da batuti imediat, tu incerci iar si iar si pana la urma, toate iti ies exact asa cum ai planuit.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.