"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Vrei să scapi cât mai repede de supărare? Folosește aceste metode!

Nu există om fără probleme, spune un vechi proverb românesc, dar când acestea se acumulează și supărarea pune stăpânire pe organismul omului, încep să se ivească și multe afecțiuni. Iată care sunt cele mai bune metode cu care poți îndepărta cât mai repede supărarea.

Plânsul te eliberează

Specialiștii spun că oricine vrea să se elibereze mai repede de tensiune, e indicat să plângă. Asta dacă nu vrea să aibă mari probleme cu sănătatea. Când simți că nu te mai poți calma, ia o pernă și lovește-o cât poți de tare. Dar ai grijă ca ulterior nimeni să nu doarmă pe acea pernă, pentru că acolo s-a adunat foarte multă energie negativă.

Te-ai gândit vreodată că una dintre cele mai bune metode pentru a scăpa de supărare este să stai pe malul mării și pur și simplu să vorbești cu apa? Important este să privește exact în direcția în care aceasta curge și să îi spui ce probleme ai și vei scăpa de durere.

De asemenea, îți va fi de mare ajutor să mergi într-un loc unde nu te aude nimeni și să strigi cât poți de tare, folosind orice cuvinte vrei și astfel vei scoate toată ura din tine.

Nu în ultimul rând, poți lua o foaie de hârtie pe care să scrii tot ce ai pe suflet. Recitește apoi totul și ard3 foaie. Odată cu aceasta, se vor duce și supărările tale.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.