"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ce nu are voie să facă o femeie serioasă…

Vreți să fiți tratate cu respect, doamnelor? Atunci ar trebui să fiți atente la unele lucruri pe care, dacă le faceți, riscați să fiți catalogate drept femei ușoare. Iată despre ce este vorba.

Nu vă îmbrăcați și nu dansați provocator

Dacă nu vreți să fiți luată drept ceea ce nu sunteți, nu vă îmbrăcați provocator, pentru că altfel veți da de înțeles că sunteți o femeie disponibilă. Nu vă stă bine nici să vă comportați urât, pentru că sunteți femeie, dar nici să vorbiți mult prea deschis.

Cu cât veți fi mai reținută, cu atât domnii vor înțelege că sunteți o femeie serioasă. De asemenea, un bărbat își poate da seama de o femeie și în funcție de cât de provocator dansează, așa că e bine să vă abțineți.

Sub nici o formă nu aveți voie să b3ți peste măsură sau să fl1rtați cu toți masculii. Dacă o conversație vă depășește, decât să păreți penibilă, mai bine vă țineți gura și ascultați.

Nu fiți disperată pentru că sunteți singură, pentru că acest lucru se vede și spuneți când ceva nu vă convine. Uneori, domnilor le place să fie contraziși.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.