"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × one =

seventeen − 3 =

Încărcați-vă cu energie spirituală! Iată ce trebuie să faceți!

loading...

Știați că în fiecare dintre noi există capacitatea de a se auto-vindeca? Dar v-ați gândit vreodată că la baza acesteia stă de fapt energia spirituală, cu care ne putem încărca? Iată ce trebuie să facem pentru a reuși acest lucru cu adevărat minunat.

Aveți grijă să aveți o dietă echilibrată

Toți avem nevoie să ne încărcăm cu energie spirituală, iar pentru acest lucru trebuie să avem grijă în primul rând de corpul nostru. Adică să adoptăm mereu o dietă echilibrată, să facem sport, să dormim bine, să ne hidratăm corespunzător și nu în ultimul rând, să ne conectăm cu natura.

Pe de altă parte, trebuie să ne apropiem cât mai mult de Dumnezeu, ca să ne îngrijim cât mai bine sufletul.

Nu ignorați acest lucru, pentru că altfel nu vă veți încărca cu energie spirituală, iar ea, nu trebuie să uitați asta niciodată, vă controlează intuiția și vă ajută întotdeauna să luați cele mai bune decizii.

Aveți nevoie să vă încărcați cu energie spirituală atunci când vă simțiți triști, viața vi se pare fără rost, chiar dacă sunteți bine din punct de vedere profesional, sunteți anxioși și mereu stresați și doriți să vedeți altfel lucrurile. Cel mai important este să stați într-un loc liniștit, unde să inspirați și să expirați adânc. Frecați ușor mâinile pânâ simțiți o căldură, apoi imaginați-vă cum o lumină albă care strălucește în mâinile voastre va intra în tot corpul și vindecă toate celulele, dar priviți cum acea lumină vă și învăluie.

Când simțiți că ați primit suficientă energie, deschideți ochii și lăsați mâinile să se răcească.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.