"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Pare din ce în ce mai greu să iertați pe cineva, nu-i așa? Pentru că v-ați obișnuit să fiți mereu orgolioși și să credeți că puteți avea ultimul cuvânt.

Studiile spun însă că iertarea este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unei persoane, pentru că are extrem de multe beneficii pentru sănătate.

Crește speranța de viață

Vreți să trăiți mai mult? Atunci iertați din tot sufletul! Și, dacă este nevoie, recunoașteți că ați greșit, pentru că doar atunci vă veți elibera sufletul. De asemenea, specialiștii spun că iertarea este cea care vă scoate din supărare, pentru că atunci când iertați nivelul cortizonului, adică a h0rm0nului care provoacă stresul scade, iar voi vă veți liniști foarte repede.

Totodată, studiile au arătat că atunci când iertați, veți consta că dormiți mult mai bine, pentru că veți uita de ideea de răzbunare. Odată ce veți ierta, se va echilibra și tensiunea arterială, iar cei care reușesc să o facă necondiționat, vor observa că li se va îmbunătăți și sistemul imunitar.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.