"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × five =

nineteen − 9 =

Cu totii visam uneori la un loc izolat in care sa ne retragem cand stresul devine insuportabil. Acest hotel suspendat din inima padurii e refugiul perfect!

loading...

Daca esti genul care prefera natura, atunci nimic nu te poate ajuta mai mult sa te relaxezi decat un loc retras, linistit, departe de civilizatie, scrie eva.ro.

Multi viseaza la cateva zile petrecute in inima padurii, in liniste, pentru a-si limpezi mintea si pentru a simti din nou ca traiesc. Urmand acest ideal, Rasmus Lybæk a creat Løvtag (termenul danez pentru “baldachin”), un loc minunat, inconjurat de padurea de langa fiordul Mariager, in peninsula Als Odde. Este un minihotel suspendat, construit pe o structura minimalista.

Ajutat de arhitectul Sigurd Larsen care a mai construit case pe malurile unor lacuri, Lybæk s-a inspirat din stilul acestuia si din experienta lui in proiectarea spatiilor reduse. Marea atractie a acestei casute suspendate este ca ea nu implica taierea vreunui copac, dimpotriva: structura este amplasata in jurul trunchiului unui pin, la o inaltime de 6-8 metri, iar cei doi planuiesc sa construiasca alte doua cabane in jurul unui stejar si a unui fag.

Cabana are o suprafata de 31 de metri si ferestre orientate spre sud si vest, pentru a permite accesul deplin al luminii naturale.

Accesul se face pe un pod din lemn, structura fiind sustinuta de barne din metal, relateaza Bored Panda.

Minihotelul are doua zone pentru dormit, o chicineta, un living si o zona de servire a mesei, acces la terasa din lemn si o baie care da spre dusul exterior. Din fericire pentru cei care nu sunt obisnuiti cu traiul in padure, casa are apa, electricitate si instalatii sanitare.

Casa din copac poate fi inchiriata de patru persoane. Tariful pentru o noapte este destul de piperat, 415 dolari, dar include mic dejun si daca este impartit la patru, devine tentant pentru a incerca experienta de a locui in copac, in mijlocul unei paduri din Danemarca.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.