"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen − 2 =

3 × 2 =

Tamara Buciuceanu Botez a implinit 90 de ani si a fost sarbatorita de familie si de prieteni.

loading...

Tamara Buciuceanu Botez a implinit ieri 90 de ani si a fost sarbatorita de familie si de prieteni. Printre cei care au vizitat-o s-a numarat si Fuego, cantaretul avand o relatie trainica de prietenie cu marea artista, scrie virale.ro.

”Sunt tare fericit! Am ajuns ieri la doamna TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ si i-am facut o bucurie, stand cateva ore la povesti, nedandu-ne seama cum trece timpul! Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei este implinita ca lumea nu a uitat-o, ca ii este aproape si ca poate, dincolo de orice, sa inspire prin imensitatea carierei sale! S-au scurs zeci de amintiri si reciproc, ne-am incarcat cu energie pozitiva.

Asta e ea – pozitivitate, bunatate, naturalete si o luc1ditate cum rar ti-e dat sa vezi! I-am dus tort, am ciocnit si i-am oferit, simbolic, distinctia „DRAG DE ROMANIA MEA!”, pentru tot ce inseamna ea in aceasta tara pe care a marcat-o definitiv cu talentul sau suprem!

Noi ne vedem de la 15.00, la TVR 2, la emisiunea pe care doamna Tamara mi-a marturisit ca nu o rateaza niciodata, fiind pe placul dansei ceea ce facem noi! Multi ani fericiti, doamna a teatrului romanesc, TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ!”, a notat Fuego.

De asemenea, Tamara Buciuceanu Botez a fost omagiata de reprezentantii Ministerului Culturii!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.