"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Florin Calinescu si-a investit toti banii castigati din televiziune in afaceri. Se numeste: ”La teatru. La Calinescu”. Iata cum arata noua sa super afacere:

Florin Calinescu revine in luminile rampei, pe propria scena! Pentru prima data in lunga sa cariera, popularul actor si prezentator de televiziune are propriul sau teatru-restaurant. Se numeste: ”La teatru. La Calinescu”, scrie magazinuldecase.ro.

PUBLICITATE

Noul local se va deschide in Parcul Herastrau, intrarea se va face prin intersectia Casei Presei Libere, iar Florin Calinescu se va ocupa personal de intampinarea primilor oaspeti. Dupa trei ani de munca si o investitie considerabila, in care actorul a bagat si ultimul sau banut, dupa cum ne-a confirmat, localul este aproape finalizat. ”Toti banii avuti si neavuti i-am bagat aici, a fost un sacr1ficiu, o munca de cativa ani”, ne-a declarat el.

Florin Calinescu recunoaste ca a avut o mare sansa sa adjudece spatiul pe care se afla localul, o afacere norocoasa, devenind astfel unic proprietar pe un teren privat situat in cel mai mare parc al Bucurestiului.

PUBLICITATE

Cunoscut candva drept Restaurantul ”Kiseleff”, apoi ”La Radu”, din vechea constructie cumparata initial de artist nu a mai ramas nimic.

”Nu mi-a fost usor, a fost un proiect mare si costisitor, un concept inspirat de afara. Un loc unde, dupa o masa copioasa, siesta va fi mult mai buna cu o piesa de teatru ori un concert, o sansa data multor actori ori solisti”, spune actorul.

In domeniul gastronomic, juratul de la ”Romanii au talent”, care luna aceasta va implini 60 de ani, il are alaturi pe unul din marii bucatari romani, Petrisor Tanase. ”Pe Florin il cunosc din 1986, suntem prieteni vechi.

PUBLICITATE

”La teatru. La Calinescu” va avea un meniu aparte la care am lucrat impreuna si care da distinctie locului”, ne-a spus Petrisor Tanase. Localul, din care va prezenta imagini exclusive, poate deservi si petreceri private.

Fostul director al Teatrului Mic mai detine un restaurant, ”Taverna La Calinescu”, in Cartierul Tineretului din Bucuresti, si o firma de optica.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]