"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Si-a construit in mare taina o oaza de vis! Fiica lui Traian Basescu traieste intr-un palat complet alb si imens de 1.5 milioane de euro! Uite cum arata:

La 40 km de Bucuresti, fiica cea mare a lui Traian Basescu, Ioana, si sotul ei, avocatul Radu Pricop, si-au construit in mare taina o oaza de vis, scrie stiri.magazinuldecase.ro

Domeniul de aproximativ 2.300 metri patrati, este amplasat strategic langa vila rusilor de la Alro. Domeniul este administrat de Pricop. Avocatul cu dosar penal l-a cumparat in 2013, inainte de a se casatori cu fiica lui Traian Basescu.

Deloc intamplator, actele de vanzare-cumparare au fost parafate la notariatul Ioanei Basescu. Tot Pricop a fost cel care s-a ocupat indeaproape de realizarea constructiei, asa cum reiese din declaratiile vecinilor.

Specialistii in domeniul imobiliar sustin ca numai terenul costa in zona 700.000 de euro. Casa este complet alba, construita in forma de L. In spatele celor sapte arcade se afla o piscina de dimensiuni considerabile. In jur de 700.000 de euro se ridica intreaga constructie.

Urmareste clipul de mai jos:

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.