"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen + five =

17 − five =

Fii cu Domnul in fiecare zi, clipa de clipa…

Fa-ti cale catre El cu faptele si gandurile tale…

Cel care le-a facut pe toate, a pus in toate un temei dumnezeiesc. Impartaseste-te de ele, dar, duhovniceste, cum le-a gandit pe ele Dumnezeu, cu gandul pururea la El. C-ai sa dai seama de cum te-ai folosit de toate cele ale vietii tale.

Incepe tot lucrul tau, oricat de mic, cu Dumnezeu si savarseste-l ca inaintea fetei Sale, scrie altarulcredintei.md

Sarguieste ca pe toate sa le faci cu Domnul, si fara El nimica sa nu faci.

Ai pentru asta sfanta rugaciune. Pune plamada ei in fiecare fapta si in fiecare gand. Ce-ai de facut, incepe cu binecuvantare, si multumeste cand ai ispravit.

Izbanda pune-o pe seama lui Dumnezeu; pentru ponoase, cere-I Lui iertare. Roaga-te cand lucrezi, ori macar lucreaza in duh de rugaciune. Ca rugaciunea unelteste ca nimeni alta unirea omului cu Dumnezeu.

Zi de zi, uita tot mai mult de tine si uita-te tot mai mult la Dumnezeu. Traieste mai putin din ale tale si mai mult din ale Sale. Si tot mai mult ai sa te legi de El.

Seara, socoteste cate gresale ai facut si te caieste; dimineata, ia-ti viata ta de la inceput, fiecare zi a ta sa fie inca un pas spre Dumnezeu.

Nu-i trandavie viata, ci truda si alergare. Aduna in toata vremea vietii tale cu Hristos, ca sa nu ti se risipeasca viata. Ca in vesnicie sa inviem intru El, Cel ce este „totul intru toti” (Coloseni 3, 11).

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.