"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Cum să scapi cât mai repede de negativism?

Viața merită să fie trăită, dar ce facem cu momentele în care ne apasă negativismul? Cum scăpăm de aceste perioade grele ale vieții? Iată ce trebuie să faceți ca să scăpați cât mai repede de negativism și să ne bucurăm.

Ține un jurnal unde să notezi bucuriile

Sunteți negativiști, vedeți doar răul în tot ceea ce faceți? Vă place să trăiți în singurătate? Nu mai repetați greșelile trecutului, pentru că vă veți pierde energia de care aveți nevoie pentru a trece bine în viață.

Schimbați-vă total gândirea și comportamentul și starea voastră se va îmbunătăți. Și poate n-ar fi rău să mai aveți și puțin umor, pentru că românul face haz de necaz. Nu uitați că un zâmbet vă va scoate de multe ori din probleme.

De asemenea, puteți ține un jurnal în care să scrieți zilnic măcar câteva bucurii pe care le-ați avut în acea zi. Atunci când sunteți cu sufletul țăndări, citiți acest jurnal și vă veți remonta.

Urmăriți un film bun și vă veți simți fericiți. Mâncați ceva ce vă place și ascultați o muzică bună. Credeți în positivism.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.