"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Semnificația ascunsă din spatele numărului 22…

Deși 22 nu este un număr prim, ci un număr compus, 22=2 x 11, dar 2 și 11 sunt ambele numere prime.

22 este un număr semiprim și se compune din doi de doi, ceea ce înseamnă că puterea numărului doi este amplificată de două ori.

În cifra 2, se află nevoia de căutare a unui suflet pereche sau de a realiza o căsătorie sigură.

El reprezintă scopul sufletului, angajamentul, dualitatea și echilibrul, intuiția, diplomația, altruismul, sensibilitatea și capacitatea de adaptare.

Grație particularităților sale, putem spune că 22 întruchipează puterea și realizarea Sinelui, deoarece ne permite să redobândim încredere în noi înșine pentru a ne concretiza proiectele și a ne realiza visurile.

De fapt, acest număr se poate manifesta în viața noastră în diverse moduri. S-ar putea să ne uităm la ceasul care arată ora 22:22 sau să la una din facturi cu 220,22 lei, de exemplu.

Pe de altă parte, când numărul 22 se repetă în mod regulat, mai ales când avem în vedere întrebări majore, asta înseamnă că există o manifestare de sincronicitate care indică faptul că ceva bun este pe cale să se întâmple și că trebuie să rămânem optimiști cu orice preț.

De aceea, când vedeți cifra 22 înseamnă că primiți cel mai puternic semn, pentru că în realitate 22 este numărul mare asociat cu „succesul”.

Ea vă mai indică faptul că sunteți în măsură să realizați mult mai mult decât v-ați imaginat și că trebuie să aveți încredere absolută.

Ileana Mlădinoiu

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.