"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Nu fiți răi pentru că vă veți îmbătrâni creierul!

În încercarea de a trece prin viață, ne lovim și de oameni care nu vor întotdeauna binele așa cum credem noi. Și atunci devenim ostili și în sufletul nostru se naște răutatea. Studiile spun că trebuie să scăpăm de acest sentiment, pentru că altfel ne vom îmbolnăvi creierul.

Răutatea pornește din tinerețe

Oamenii de știință au descoperit faptul că trăsăturile de personalitate ale oamenilor încep din tinerețe, iar în timp, ostilitatea, lipsa de empatie și de încredere, pe măsură ce înaităm în vârstă, ne vor diminua facultățile cognitive.

Cine deprinde acest caracter rău la o vârstă foarte fragedă, această impulsivitate, agresivitate, nu va avea parte în viață de performanțe profesionale așa cum își dorește și, mai mult decât atât, va fi mereu depresiv.

Asta pentru că persoana în sine va avea mari probleme în a-și gestioa stresul, nu va putea să se autocontroleze și se va adapta foarte greu în mediul social.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.