"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eleven + four =

5 × five =

Aceste cuvinte trebuie rostite când intrați și când ieșiți din casă…

loading...

V-ați întrebat vreodată de ce există momente în viață în care ne acaparează problemele și necazurile? Oare nu cumva aceste lucruri se întâmplă doar din cauza noastră, pentru că nu facem ceea ce trebuie? Acesta este motivul pentru care sfinții părinți ne sfătuiesc ca atunci când ieșim și când ajungem acasă să spunem următoarele cuvinte, care ne vor de mare ajutor.

”Doamne, binecuvântează intrarea și ieșirea mea”

Nu plecați niciodată din casă, ne învață sfinții părinți, fără să vă faceți sfânta cruce și să rostiți următoarele cuvinte, care vă apără de necaz: ”Doamne, binecuvântează intrarea și ieșirea mea”.

De asemenea, vă este de mare ajutor ca atunci când vă îmbrăcați, să spuneți și „Doamne, îmbracă-mă cu dreptatea Ta”.

De asemenea, nu se pleacă într-o călătorie fără să vă faceți semnul crucii și să vă rugați să fiți ocrotiți și nu e bine să mâncați decât după ce semnul crucii este făcut deasupra oricărui preparat.

Cel mai indicat ar fi să spuneți și rugăciunea folosită de călugări: „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul!”.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.