"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 + 18 =

18 − seventeen =

Crezi că l-ai întâlnit pe cel lângă care vei sta întreaga viață? Iată semnele care îți spun dacă el este bărbatul vieții tale.

Știți cum să vă gestionați confl1ctele

După o perioadă în care fluturii din stomac nu-ți mai dădeau pace, a venit și momentul în care v-ați mutat împreună, iar de aici situația s-a schimbat pentru că început să intervină și discuțiile în contradictoriu sau certurile din te miri ce.Pentru că în nicio relație lucrurile nu sunt roz mereu.

Dar dacă reușiți să discutați pe un ton calm problemele, să discutați reciproc ce vă nemulțumește și să rezolvați totul împreună, e primul semn că sunteți făcuți unul pentru celălalt și aveți o relație care va merge spre căsătorie.

Cheia pentru a vă merge bine

Nu uitați că acea cheie pentru a vă merge bine în viață este comunicarea. De asemenea, îți poți da seama că el e alesul dacă te vezi cu el peste 20 de ani. Totodată, dacă ați vorbit despre căsătorie, e un alt semn că vă îndreptați către un viitor bun și frumos. Dar pentru asta trebuie să aveți țeluri comune, să vă doriți aceleași lucruri, să aveți aceeași viziune.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.