"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

In ciuda faptului ca a fost mereu o persoana activa, Corina Chiriac a avut oscilatii de greutate de-a lungul timpului. Asta pana in urma cu cativa ani, cand a descoperit dieta care a ajutat-o sa slabeasca in jur de 35 de kilograme.

Iata in ce consta regimul gratie caruia actrita arata incredibil de bine la aproape 70 de ani, conform viva.ro.

Se poate spune ca actrita Corina Chiriac a avut o viata lipsita de griji si obligatii, dat fiind ca a ales sa nu aiba copii. Asta in vreme ce in viata am0roasa a fost casatorita o singura data, fostul ei sot, Virgil Anastasiu, de care a divortat in 2007 si care s-a stins de curand. De asemenea, a fost dintotdeauna o persoana activa, zecile de ani de munca vorbind de la sine.

Dieta cu care Corina Chiriac a slabit 35 de kilograme

In ciuda firii dinamice, actrita a avut oscilatii de greutate de-a lungul timpului, carora le-a pus capat cu o dieta ale carei principii le respect si astazi. Corina Chiriac a slabit in jur de 35 de kilograme intr-un an si jumatate, cu ajutorul unui nutritionist care i-a recomandat o dieta asociata. Cinci mese pe zi, dintre care trei mese principale si doua gustari, acesta e principiul de baza al regimului.

‘Gateam seara si a doua zi plecam cu tot felul de castroane in care imi puneam un copan de pui la gratar cu salata de varza alba, peste la gratar cu spanac oparit, legume inabusite, cascaval cu ardei gras. Si astfel, intre doua filmari sau doua drumuri, faceam pauza si mancam. Intodeauna aveam termosul cu ceai sau imi cumparam apa plata’, a detaliat artista intr-un interviu, adaugand ca a ajuns sa consume dulciuri extrem de rar, iar atunci cand o face apeleaza la ciocolata cu 80% cacao.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.