"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three + 2 =

1 × four =

Scaparea ta pe veci depinde de ajutorul atotputernic al lui Dumnezeu, Care ne-a aratat in Hristos iubirea si mila Sa nesfarsita.

Credinta nu inseamna a admite teoretic existenta lui Dumnezeu si intruparea Fiului Sau, a opta pentru credinta ca pentru o alta filozofie, ci a simti ca scaparea ta pe veci depinde de ajutorul atotputernic al lui Dumnezeu, Care ne-a aratat in Hristos iubirea si mila Sa nesfarsita, scrie doxologia.ro.

Ea inseamna a tremura pentru mantuirea ta si a face voia lui Dumnezeu pentru a fi vrednic de ea, pentru a te uni cu Dumnezeu cel iubitor, Singurul in Care este mantuirea.

Credinta aceasta nu poate fi dezlegata de nazuinta serioasa si ostenitoare spre sfintenie, spre curatia in relatia iubitoare cu Dumnezeu. Ea e un fel de intuitie a realitatii celor fagaduite, un fel de confirmare a lor prin bunul simt, sau chiar printr-un fel de pregustare.

(Alexandru Prelipcean, Spiritualitate crestina si rigoare stiintifica. Notele de subsol ale Filocaliei romanesti. Volumul I, Editura Doxologia, Iasi, 2013, p. 243)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.