"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Din cele mai vechi timpuri, există o strânsă legătură între o anume culoarea și starea de spirit a omului care o poartă sau o alege.

Dacă ai avea în față butoanele colorate din imagine, pe care dintre ele ai fi tentat să apeși?

Îți place verdele? Ai nevoie de o viață liniștită!Dacă ai ales butonul verde, specialiștii spun că îți place să ai o viață liniștită, lângă oameni care să fie sinceri, dar ai nevoie de puțin mai mult curaj.

Dacă în schimb, optezi pentru roșu, ești plin de ambiții și vrei întotdeauna să fii la înălțime atât la serviciu cât și în viața personală.

Te-a atras butonul galben? Înseamnă că ai încredere în tine și mergi în viață, trecând peste orice piedică.

Orange-ul ți-a făcut cu ochiul? Ești convins că lucrurile mici fac viața frumoasă. Și nu greșești cu absolut nimic.

Rozul este culoarea ta preferată? E clar că îți place mult viața, ești mulțumită de ce ai, dar ar trebui să nu uiți care îți sunt obiectivele.

V1oletul denotă că ai învățat după multe greutăți, să îți pese, în sfârșit de tine.

Dacă ai ales butonul albastru ești pregătit pentru orice ți se poate întâmpla, pentru că stai bine la capitolul răbdare.

Cât privește butonul gri, ai nevoie de puțin mai multă odihnă, pe de o parte, iar pe de altă parte vrei să faci ordine în viața ta.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.