"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Crezi că bărbatul te înșală? Fii atentă ce vorbe rostește!

Un vechi proverb spune că tăcerea e de aur, iar vorbele de argint. Nimic mai adevărat, însă argintul se poate transforma uneori în rugină. Când? Atunci când vorbele rostite de bărbatul pe care îl iubești arată de fapt că te înșală. Iată la ce trebuie să fii atentă.

Se scuză că are mereu treabă la birou

În ultima vreme îți spune mereu că întârzie acasă, pentru că trebuie să lucreze mai mult la birou? Fii atentă, ar putea fi un semn că ceva nu e în regulă cu relația voastră.

De asemenea, dacă te ceartă că îi invadezi spațiul personal sau face crize de nervi dacă te uiți la telefonul sau calculatorul său, e posibil să ascundă ceva. Sunt dese cazurile când bărbații, ca să se scuze de ceea ce fac în afara casei, spun mereu că soția înțelege totul pe dos.

Un mare semn de întrebare este pentru o femeie momentul în care bărbatului începe să nu-i mai placă ce mâncare face, cum îi calcă cămașa sau faptul că îl trezește dimineața.

De asemenea, trebuie să fiți atente, doamnelor, dacă brusc începe să-și ia telefonul cu el peste tot, motivând diverse lucruri sau dacă începe să refuze să facă lucruri care altădată nu-l deranjau.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.