"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Florin Busuioc a vorbit despre familia lui in emisiunea Danei Savuica „E OK sa fii vedeta?” si a facut cateva declaratii neasteptate. Prezentatorul buletinului meteo de la PRO TV a vorbit despre motivele pentru care si-a parasit familia sustinand ca nu regreta nicio clipa ca a facut asta.

Florin Busuioc a reluat legatura cu fiul sau

Actorul a vorbit despre incercarile prin care a trecut de-a lungul vremii si a spus ca daca nu avea curajul sa se desprinda de ai lui nu avea niciodata cariera de care se bucura azi si nu cunostea atatia oameni impresionanti, oameni providentiali care i-au marcat traiectoria profesionala.

PUBLICITATE

Florin Busuioc a vorbit in emisiunea pe care Dana Savuica o realizeaza pentru revista OK Magazine. Acesta a spus ca in anul 1990 nu s-a gandit nicio secunda la posibilitatea de a face cariera in televiziune, caci marele lui vis era acela de a fi un actor bun pe o scena mare a teatrului romanesc.

„Ma simt vinovat, foarte vinovat, dar nu regret”

Acesta a vorbit si despre controversata relatie pe care o are cu fiul sau, despre care a spus ca ii pare rau pentru felul in care s-a purtat cu el si chiar i-a scris un mesaj cand acesta se zbatea intre viata si m0arte dupa infarctul pe care l-a suferit pe scena unui teatru din Craiova. De altfel, o perioada, Busu a lipsit de pe micul ecran.

PUBLICITATE

„In anii ’90, cand eram inca la Piatra Neamt si am facut o familie acolo, n-as fi crezut ca o sa ajung in televiziune, ma gandeam la teatru. Si mi-am lasat familia aceea cu copil, ca sa-mi vad de treaba mea. Deci nu regret cumva! Imi pare rau, ma simt vinovat, ma simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a declarat Florin Busuioc recent, pentru OK MAGAZINE, scrie fanatik.ro

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]