"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 − 15 =

sixteen − four =

Cuvintele sale sunt demne de a fi urmate, citește-le și nu le vei mai uita niciodată!

loading...

1. Liturghia este Imparatia lui Dumnezeu deja venita pe pamant. Binecuvantand imparatia, preotul binecuvinteaza liturghia care urmeaza sa se desfasoare, scrie alatrulcredintei.md.

2. Cant te gasesti in partea de jos a prapastiei, sa nu disperi, iar daca ai ajuns in varful muntelui sa nu ametesti. Si sa stiti ca aceasta a doua primejdie este mai mare decat cea dintai. Pentru ca in partea de jos a prapastiei apelezi la rugaciune ca izvor de putere. Cand ai ajuns in varful muntelui, uiti de ea.

3. Daca dupa cele veșnice nu mai e nimic, ce rost mai are sa traiesti, sa speri, sa te lupti…

4. Nu este important ca pleci, important e sa te intorci. Sa nu treci in nefiinta ratacind prin strainatati, fara sa iti aduci aminte ca ai un parinte care te asteapta cu bratele deschise.

5. Hraniti speranta cu fapte bune.

6. Urcusul catre mantuire, incet, dar sigur, este sa fii azi mai bun decat ieri si maine mai bun decat azi.

7. Rugaciunea este cea care strabate orice zid.

8. Nimeni nu L-a vazut pe Iisus inviind, dar multi au fost cei care L-au vazut inviat. Faptul in sine al Invierii nu a avut martori. El s-a petrecut in intimitatea m0rmantului, fara ca vreun ochi omenesc sa fi avut acces la singura minune pe care Domnul Si-o anuntase in repetate randuri, dar careia nimeni nu-i daduse crezare.

9. Singurul lucru cert in viata aceasta este trecerea in nefiinta.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.