"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × three =

5 × 4 =

La prima vedere, toți oamenii par buni și înțelegători, însă psihologii spun că ar trebui să avem grijă la o anumită categorie de persoane, pentru a nu avea surprize mai târziu.

Cum vă dați seama că stați lângă oameni care nu vă iubesc? Țineți cont de sfaturile celebrului psiholog din Rusia, Anna Kiryanova.

Plecați dacă simțiți că încurcați pe cineva

Potrivit renumitului psiholog, dacă cineva vă face să vă simțiți în plus, înseamnă că vă displace și ar fi bine dacă ați înceta orice legătură cu acea persoană. Drept urmare, nu cereți nimic de la acea persoană și mai ales nu așteptați să vi se dea vreo îmbrățișare, pentru că veți face cea mai mare greșeală.

De asemenea, nu trebuie niciodată să contați pe ajutorul cuiva…

Plecați și de lângă persoanele care nici nu vă laudă, dar nici nu vă fac vreo observație, pentru că pur și simplu nu îi pasă de voi.

E ziua dumneavoastră de naștere și anumite persoane se fac că nu își amintesc? E clar că vă displac, așa că nu aveți de ce să insistați asupra prieteniei cu ei.

Nu în ultimul rând, nu puteți să stați lângă cineva de care sunteți îndrăgostit, dar lui/ei nu-i pasă. Dragostea cu sila nu aduce nimic bun.

Felicia Iederă

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.