"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 − 3 =

thirteen + thirteen =

Chiar dacă pentru unele persoanele regulile de etichetă nu mai reprezintă nimic, sunt unele de care toată lumea trebuie să țină seama. Asta dacă vreți să fiți o persoană respectată de cei din jur.

loading...

Nu puneți niciodată geanta pe genunchi sau pe scaun

Una dintre regulile de etichetă de care trebuie să țină cont toate doamnele și domnișoarele este ca niciodată să nu țină geanta pe genunchi sau să o pună pe scaun.

O gentuță foarte mica va fi pusă pe masă, iar dacă aveți una mare o veți așeza mereu pe spătarul scaunului pe care stați.

Mai mult, doamnele niciodată nu vor da unui domn geanta să o poarte. Absolut niciodată nu aveți voie să mergeți în vizită la cineva fără să anunțați în prealabil.

Când aveți musafiri, nu stați în pijama sau halat, pentru că este lipsă totală de respect față de acesta. Bărbatul va intra întotdeauna primul în lift și va ieși ultimul.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.