"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

12 − seven =

twenty + 3 =

Psihologul Cristian Andrei, cunoscut pentru sfaturile si dezbaterile sale in relatii de dragoste, a facut declaratii surprinzatoare. Cel supranumit de multi Doctorul Iubirii, nu le-a luat din dragoste pe cele doua sotii ale sale.

loading...

Psihologul Cristian Andrei, dezvaluiri despre cele doua mariaje

Doctorul Cristian Andrei a facut dezvaluiri surprinzatoare despre cele doua casatorii. Cu toate ca toata lumea s-ar fi asteptat ca psihologul, care a vorbit mereu pe micile ecrane despre dragoste, sa fi trait niste povesti deosebite. Din pacate, acest lucru este departe de realitate. Psihologul cunoscut Cristian Andrei a marturisit mai multe amanunte despre viata persoanala pentru publicatia Tango, scrie fabricatinromania.info.

„Eu, pe cele doua sotii, nu le-am luat din dragoste. Au fost niste prelungiri ale unei situatii pe care am avut-o cu mama mea. Ele au fost femei cu autoritate, care m-au luat tare si au dat peste acest defect al meu ca om, ca barbat si anume, eu nu ma pot purta urat cu o femeie, niciodata, in niciun fel.

Si pentru ca ma port frumos, atunci ies tot felul de lucruri aberante in relatia cu o femeie. Ori se supara o alta femeie, ori aceasta se supara pentru ca nu mai primeste ceea ce primea frumos, pana mai ieri… exista aceasta intreaga epopee a frumusetii cu o femeie. Dupa cum spuneam, se naste si se stinge, pana la urma”, spunea el.

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.