"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Stresul și munca reușesc de cele mai multe ori să ne ia din energia pe care o avem. Cum revenim repede pe linia de plutire? Cu ajutorul câtorva plante, care nu trebuie să lipsească din casa noastră.

Iată despre ce este vorba…

Mușcata ne scapă de durerile de cap

PUBLICITATE

Ați ajuns acasă obosiți și fără vlagă și, colac peste pupăză s-a instalat și o mare durere de cap? Luați repede o frunzuliță de la mușcata de pe geam și introduceți-o în ureche.

De asemenea cactusul este o floare care înlătură energia negativă și ne înviorează repede, iar ficusul are rolul de a aduce bunăstare în casă, ba mai mult, îndepărtează și iritarea și furia.

Tot pentru a îndepărta c0nflictele, ar fi bine să stai lângă ciuboțica cucului, iar pentru a vă purifica aerul, violetele vă sunt de mare ajutor.

PUBLICITATE

Atenție însă! Nu puneți mâna pe frunzele lor, pentru că se vor îmbolnăvi!

Ca să aveți mereu bucurie în casă, trebuie să cumpărați o azalee, plantă care vă va da și o energie creatoare, iar pentru a înlătura oboseala și frica, rozmarinul vă este de cel mai mare ajutor.

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]