"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 − nine =

twelve + six =

Mary Kay Ash (1918-2001) a fost o femeie americană de afaceri de mare succes. Fondatoare a companiei Mary Kay Cosmetics Inc..

Atât în timpul vieții, cât și postum, Ash a primit numeroase onoruri și premii importante din partea grupurilor de afaceri. A fost inclusă în celebrul Hall of Fame american.

Iată câteva dintre reflecțiile sale imposibil de uitat.:

“Mai mult decât banii, lumea își dorește 2 lucruri: recunoaștere și cuvinte de laudă.”

“Indiferent de cât de ocupat ai fi, trebuie să îți aloci timpul necesar pentru a-i face pe ceilaltți să se simtă importanți.”

“Fiecare linie de argint are un nor.”

“Nu te limita singur! Mulți oameni se limitează la ceea ce cred că pot face. Poți merge atât de departe cât te lasă mintea ta.”

“Oricine poartă la gât o placardă invizibilă pe care scrie: “Fă-mă să mă simt important!” nu uita niciodată asta când lucrezi cu oamenii.”

“Poți avea întotdeauna orice îți dorești în această lume, dacă ți-l dorești suficient de mult și ești dispus să plătești prețul.”

“Oamenii sunt avuția cea mai mare a unei companii. Ea va fi atât de bună pe cât o păstrează oamenii.”

“Pentru fiecare eșec există o alternativă. Trebuie doar să o descoperi.”

“O idee mediocră care generează entuziasm va merge mai departe cu succes, decât o idee măreață care nu oferă nimănui inspirație.”

Un articol de Dan Mlădinoiu

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.