"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × 4 =

two × 5 =

„Litoralul Vestului” noua atractie turistica a romanilor! Mii de oameni au venit pe plaja superba cu nisip fin si palmieri. Iar preturile sunt chiar de trei ori mai mici ca in Mamaia: Peisajul este de poveste!

In weekend-ul trecut, litoralul romanesc a fost mega aglomerat, peste 80.000 de persoane fiind cazate in statiunile de la Marea Neagra. Ei bine, acum va spunem si de alte locuri superbe de la noi din tara, locuri putin cunoscute.

Spre exemplu, cei care locuiesc in vestul tarii, pot oricand sa mearga in locul care atrage anual peste 100.000 de turisti. Este vorba de lacul Ghioroc, lac situat la poalele Muntilor Zarandului, aici unde a fost amenajata o plaja cu nisip extrem de fin.

„Litoralul Vestului”, asa cum este el cunoscut de catre cei care l-au vizitat, se intinde pe o suprafata de 10 hectare, are palmieri, iar nisipul fin ii confera un aspect exotic.

Primarul din localitatea Ghioroc, localitate situata la 25 de kilometri de Arad, spune ca anul acesta asteapta ca peste 130.000 de turisti sa vina in statiune, scrie 9gag.red.

„Plaja Ghioroc a fost deschisa in 28 aprilie, turistii fiind asteptati pana in data de 15 septembrie. Toate cele sapte terase sunt deschise, am intins nisipul pe plaja, l-am nivelat, am refacut o mare parte din umbrelute, asteptam turisti din toate partile tarii. Am finalizat camping-ul, unde 52 de locuri de cazare sunt disponibile, la cele mai inalte standarde. Am terminat de construit sapte casute, in care se afla 14 apartamente, doua paturi in fiecare apartament. In ceea ce priveste tarifele, un apartament va putea fi inchiriat cu 100 de lei pe noapte. Casutele se afla la zece metri de lac, chiar pe plaja. Oricum, turistii au solutii de dormit, sunt doua pensiuni in zona cu 49 de locuri”, a declarat primarul.

Ghioroc Summer Fest a inceput  la 1 iulie si se va inchide la 1 septembrie. In cadrul acestui festival, la Ghioroc vor fi organizate concursuri, petreceri tematice, iar o serie de DJ din tara si din strainatate vor mixa pe scena festivalului.

Nu ezitati si incercati si acest gen de vacanta, cu siguranta nu veti regreta!

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.