"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

ten + 6 =

4 + 3 =

Se spune că între o femeie care iubește și un bărbat îndrăgostit, sunt mari diferențe.

loading...

Teoretic, am spune noi, pentru că specialiștii spun că și unii și alții se aseamănă foarte tare când i-a lovit săgeata lui Cupidon. Iată cum vă dați seama că un bărbat vă iubește cu adevărat.

Este un foarte bun ascultător și face sacrificii pentru persoana iubită

Bărbatul îți este alături ori de câte ori ai nevoie și simți că poți plânge pe umărul lui? E primul semn clar că e îndrăgostit de tine.

De asemenea, un bărbat care iubește face orice sacrificiu pentru femeia de lângă el și, mai mult decât atât, își arată adevărata față. Și bineînțeles, adevăratele sentimente.

Dacă v-ați mutat împreună și aveți o zi în care nu arătați tocmai cum v-ați dori, bărbatul îndrăgostit vă spune că sunteți la fel de frumoasă.

Mai mult, un bărbat îndrăgostit este mândru cu femeia de lângă el și vede tot ce face aceasta. Dar cel mai important este faptul că bărbatul care te iubește, te vrea cu tot sufletul lângă el și luptă pentru tine, apărându-te de oricine ți-ar vrea răul.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.