"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × two =

seventeen − seven =

Traim intr-o perioada in care femeile singure sunt demne mila, pentru faptul ca nu au un partener si de obicei sunt portretizate ca nefericite, neimplinite, izolate si singure.

Dar adevarul este ca atunci cand vine vorba de femei si viata lor sentimentala, a fi intr-o relatie nu ar trebui sa reprezinte un criteriu al fericirii.

De ce?

Deoarece femeile singure nu-si bazeaza fericirea si succesul pe relatia lor.

Pentru ca femeile care raman singure pe o perioada lunga de timp nu sunt nefericite, singure, mizerabile sau tulburate emotional.

Pentru ca nu au nevoie de un partener pentru a se simti fericite si implinite, ele sunt deja.

Pentru ca sfideaza stereotipurile moderne care spun ca ar trebui sa se simta rau si mai putin vrednice de a nu avea un partener romantic.

In ceea ce priveste motivele pentru care unele femei raman singure pentru perioade mari de timp, ei bine, exista o multime…

Poate ca nu sunt obisnuite sa fie „prietena” cuiva si probabil ca erau singure in timpul anilor de liceu.

Poate ca au avut cativa „ecși”..care le-au abandonat si le-au rupt inimile.

Sau poate ca s-au decis sa ramana singure pentru ca aveau nevoie de o pauza de la lumea coplesitoare a intalnirilor.

Indiferent de motiv, femeile care raman singure pentru o perioada lunga de timp ajung sa fie cele mai fericite si de aceea:

Ele ajung cele mai fericite, din moment ce isi imbratiseaza singuratatea . Se simt confortabile cu cine sunt. Ele nu se plang pentru ca merg la cumparaturi singure sau pentru ca mananca la pranz, la restaurantul lor preferat, de unele singure.

Ele nu se simt singure. Ele nu se simt ciudat sa mearga la nunti singure.

Ele nu se simt nefericite sau singure doar pentru ca nu au un partener pentru a-si impartasi experientele – sunt confortabile cu singuratatea lor si se bucura de propria lor companie.

Ele ajung cele mai fericite, deoarece au la dispozitie mult timp sa se concentreze asupra nevoilor, obiectivelor si pasiunilor lor.

Ele au tot timpul din lume sa-si dea seama de ce au cu adevarat nevoie si doresc in viata si isi urmeaza visurile.

Ele ajung cel mai fericite, deoarece isi urmaresc obiectivele, visurile si pasiunile, in loc sa renunte la ele. Au destul timp sa-si dea seama ce este important pentru ele in viata si sa-si rezolve prioritatile.

Ele ajung cele mai fericite, din moment ce devin mai conectate cu prietenii, familia si colegii lor. Ele stau aproape de ei, nu se indeparteaza, scrie stiriactuale.net.

Ele ajung cele mai fericite pentru ca isi imbratiseaza independenta. Ele sunt capabile sa aiba grija de ele insisi si sa isi traiasca singure viata.

Ele ajung cele mai fericite, deoarece inteleg ca un partener nu trebuie sa fie centrul lumii lor.

Isi petrec singure viata sau in tacere si asta nu le face sa se simta fricoase sau singure, mai mult, se bucura ca traiesc in felul acesta. Pentru ele, singuratatea nu este inspaimantatoare, este inspiranta.

Si daca se intalnesc cu cineva si decid sa inceapa o relatie, va fi cineva care le incurajeaza sa obtina si mai multa fericire si succes.

Cineva care este deja fericit, implinit si a reusit pe cont propriu. Cineva care este la fel de inteligent si puternic, precum ele si cineva care este capabil sa tina pasul cu ele in fiecare aspect al vietii.

Pentru ca aceste femei nu vor renunta niciodata la independenta, individualitatea si puterea lor. Ele nu vor renunta niciodata la scopurile, visurile si dorintele lor si nu uita cine sunt in procesul de a iubi pe cineva.

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.