"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 − fifteen =

fifteen + four =

Ne dorim din tot sufletul un copil, însă acesta se lasă așteptat și tindem să ne pierdem răbdarea? Sfinții părinți spun că acesta este un mare dar al lui Dumnezeu, dar și o cruce grea pentru ambii soți.

loading...

Aveți răbdare! Dumnezeu îl creează!

V-ați făcut familia pe care v-ați dorit-o atât de mult timp, dar mai aveți de îndeplinit un vis: acela de a avea un copil? Ați făcut tot ce ați știut pentru ca acest lucru să se întâmple, dar copilul se lasă așteptat?

Sub nicio formă, spun sfinții părinți să nu vă pierdeți răbdarea. Și asta pentru că în timp ce voi sunteți nefericiți că minunea nu se întâmplă, Dumnezeu îl creează. Și ascultă rugăciunile voastre.

Pentru că un copil nu e o joacă, e una dintre cele mai mari responsabilități pe care le poate avea un om în viață. Dar și o mare și nouă cruce pentru părinți.

De altfel, la Înfricoșătoarea Judecată, părinții vor da socoteală pentru sufletul copilului lor. În consecință, nu fiți dezamăgiți! Copilul va veni întotdeauna la momentul potrivit.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.