"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

7 − four =

four × 1 =

Parintele Ioan Danci are 38 de ani si a intrat in manastire cand a implinit varsta majoratului. Nascut intr-o familie din Bistrita Nasaud, mezinul familiei dintre cei cinci copii a mers la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Cluj-Napoca si apoi la Universitatea Babes-Bolyai.

loading...

In urma cu 15 ani a fost calugărit si a ajuns la sute de kilometri distanta de casa, intr-o zona destul de greu accesibila.

Sa vedem mai jos ce are sa ne spuna despre credinta si sinceritate:

”Multi sunteti suparati in acest moment, nemultumiti, agitati, deranjati, panicati, judecati sau disperati.

Oriunde ati fi, luati o pauza de 10-15 minute, va retrageti putin din vazul tuturor si vorbiti cu Dumnezeu, prin rugaciune sau ganduri bune, scrie produsemanastiresti.ro.

Fiti sincer cu El si spuneti-va pasul si apasarea voastra si nu va intarzia sa va ajute, sa va binecuvinteze, sa va mangaie in suferinta voastra.

Conteaza credinta si sinceritatea voastra. Nu trebuie multe vorbe, trebuie sinceritate. Incercati si vedeti ca Dumnezeu este mereu aproape.”

Parintele Ioan Danci

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.