"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Cristina Spatar, in ciuda tuturor greutatilor, duce o viata buna la 3 ani dupa divortul de fostul sot milionar. Are o afacere si pare ca se descurca bine cu doi copii. Se plimba prin Bucuresti cu o masina de lux, cum nu multi isi permit!

Zile la rand, Cristina Spatar a tinut ocupata prima pagina a ziarelor dupa ce sotul a dat-o afara din casa cu tot cu copii. El s-a mutat in vila cu noua iubita care se pare ca ar fi insarcinata. Atunci, ea a luat decizia, a plecat din vila, a inchiriat un apartament in Bucuresti si a locuit acolo o buna perioada alaturi de copii.

PUBLICITATE

Iata ca soarele a rasarit pe strada ei, si-a cumparat o casa in rate, afacerile merg bine, la fel si cu dragostea, sta foarte bine. Traieste in prezent o poveste de dragoste alaturi de un barbat. Acesta i-a cunoscut si copiii si chiar au mers impreuna in vacante.

Desi a trecut prin greutati, vedeta nu a renuntat la traiul de lux. Imbraca haine de brand, destul de scumpe si conduce prin Bucuresti un bolid de peste 20.000 de euro. Recent, ea a facut o poza langa masina: „Sa facem plinul…zic”, scrie viva.ro.

Cristina Spatar se muta langa casa fostului sot: ‘Sa fim aproape de bunici’

PUBLICITATE

Soarele a rasarit si pe strada Cristinei Spatar. De aproape trei ani, in viata ei exista un barbat care a reusit sa o faca fericita si sa fie alaturi de ea neconditionat. Cantareata a fost nevoita sa se mute din casa fostului sot, asa ca a inchiriat un apartament modest in Capitala, unde locuieste alaturi de cei doi copii.

Cristina Spatar isi doreste tot ce este mai bun pentru fata si baiatul ei, asa ca in curand se va muta la vila. Vedeta se gandeste sa se mute in apropiere de casa fostului sot, asta pentru ca Aida si Albert sa fie aproape de bunici, dar si de verisori.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]