"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × 4 =

5 + 7 =

Celebrul doctor Mehmet Cengiz Oz (55), cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, este casatorit de 31 de ani cu partenera sa Lisa (52), iar impreuna au patru copii.

loading...

Am vrut sa aflam direct de la el care este secretul relatiei lor fericite, iar raspunsul pe care l-am primit a fost cu totul neasteptat…

Povestea de dragoste dintre el si Lisa a inceput pe vremea cand amandoi erau studenti, iar parintii le-au aranjat casatoria, scrie unica.ro.

Din fericire insa, ei s-au indragostit la prima vedere si s-au casatorit la sase luni de la prima intalnire.

Cu toate ca, de-a lungul timpului, ambii au recunoscut in interviurile pe care le-au acordat ca relatia lor nu e perfecta, pentru ei casatoria este ceva foarte serios, si au marturisit ca oricine este dispus sa lupte pentru dragostea sa, va avea un mariaj fericit, de lunga durata.

Care este secretul unei casnicii fericite

Cu ocazia unui interviu pe care Dr. Oz ni l-a acordat recent, am vrut sa aflam direct de la el care este secretul relatiei sale cu Lisa, iar raspunsul ne-a surprins –

“Niciodata nu trebuie sa mergi la culcare suparat pe partenerul de cuplu”. Un sfat simplu, direct, pe care oricine il poate urma. Dincolo de declaratii, faptul ca Dr. Oz si sotia lui sunt un cuplu-exemplu se poate vedea si pe conturile lor de Instagram.

Cei doi posteaza adesea fotografii in care apar impreuna, atat din viata lor profesionala (Lisa il ajuta cu proiectele sale TV), cat si din viata lor privata.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.