"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × four =

nine − 9 =

Povestesc batranii ca, unui pustnic, Dumnezeu i-ar fi cerut drept osteneala, sa impinga in toate zilele vietii lui o stanca mare, aflata langa bordeiul sau.

loading...

Si multime de ani s-a nevoit insinguratul monah, tot impingand la acea piatra, din rasarit si pana in apusul soarelui, dar stanca nici ca s-a miscat macar asa de un deget. Istovit fiind de la o vreme, potrivnicul d1avol i-a adus numaidecat si gandul zadarniciei ostenelilor sale, scrie produsemanastaresti.ro.

Deci s-a rugat atunci monahul, iar mai pe urma L-a intrebat pe Dumnezeu unde a gresit, de ce nu s-a miscat din loc acea piatra?!…

Si pentru ruga lui staruitoare, Domnul i-a adus aminte ca ascultarea lui fusese sa impinga piatra, nicidecum s-o urneasca din loc! Deci truda lui n-a fost nicicand zadarnica pentru ca, tot impingand piatra, bratele si tot trupul i-au devenit mult mai puternice!

– Adevarat, nu ai miscat stanca, insa tu nu trebuia decat s-o impingi! Eu sunt cel care voi muta acum piatra, pentru ascultarea ta!

Si stanca a plecat la vale, dupa cum a fost cuvantul Domnului!

De fapt si atunci cand noi credem ca avem „un graunte de mustar” de credinta si urnim muntii, tot Dumnezeu este cel care-i muta din loc…

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.