"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

six + fifteen =

4 − three =

Toți încercăm să ne facem plăcuți, însă cu siguranță Gemenii au ceva ieșit din comun, motiv pentru care sunt considerați cei mai atrăgători din toate zodiile.

loading...

Iată care sunt și motivele…

Știu să comunice ca nimeni alții

Una dintre marile calități ale Gemenilor este că știu să comunice foarte bine cu cei din jurul lor. Mai mult, aceștia adoră să învețe, dar și să le împărtășească altora din cunoștințele lor. Iar atunci când găsesc o persoană care cred că le-ar putea partener de viață, aceștia vor să afle totul despre aceasta.

Pe de altă parte, odată ce ați vorbit cu Gemenii despre un lucru, trebuie să știți că ei acționează imediat. Tot Gemenii se numără printre cele mai creative dar și îndemânatice persoane, iar când încep un lucru, niciodată nu-l vor abandona la jumătatea drumului.

Atenție însă pentru că aceștia se vor purta diferit cu persoanele. Chiar și Gemenii pot avea câteva defecte, ei putând fi instabili, indeciși dar și superficiali.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.