"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × two =

5 × three =

În primăvara lui 2017 a devenit doamna Burcea, iar în această toamnă Andreea Bălan se pregătește să devină mireasă.

loading...

Și pentru un asemenea eveniment important, cântăreața a ales să iasă din tipare, așa că va purta nu o rochie, ci trei rochii de mireasă.

Una dintre rochițe va fi personalizată

Andreea Bălan și soțul său, actorul George Burcea sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cel mai frumos moment al vieții lor: nunta.

Nerăbdătoare să devină mireasă, cântăreața a decis să poarte nu o rochiță, ci trei, diferite una de cealaltă. Pentru că știm cu toții cât e de pretențioasă, Andreea, suntem curioși cum va fi rochița personalizată, pe care, designerul care se va ocupa de ținutele frumoasei mirese, va trebui să îi scrie povestea de dragoste cu George.

Rochiile celebrei Andreea Bălan vor fi confecționate din mătase, broderii fine și vor avea aplicații din dantelă cu cristale. În plus, pe rochițe vor fi văzute și mesajele personale ale cuplului.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.