"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nineteen − 7 =

20 − 11 =

Elibereaza-te de aceste minciuni pentru a trai viata pe care ti-o doresti.

loading...

1. Visul meu este imposibil de atins.

Cand exista o distanta uriasa intre locul in care te afli si ceea ce iti doresti te poti simti extrem de descurajata. Ce poti face pentru a ajunge acolo? Sau, si mai grav, cum vei reusi sa ajungi vreodata acolo? Pregateste-te sa incepi cu ceva – oricat de mic ar fi – si sa rupi aceasta viziune in visuri mai micute. Va fi un drum lung, insa incarcat de provocari, de lucruri incredibile, de lectii de viata. Ai rabdare si nu renunta niciodata la visurile tale, scrie kudika.ro.

2. Nu mai incerc pentru ca oricum voi esua.

Profita de tot ce ai trait pana acum si transforma-ti experientele in informatii utile, in lectii de viata pe care sa le poti valorifica in beneficiul tau. Nimeni nu trece prin viata fara sa esueze cel putin o data – dar sa stii ca nu este nicio rusine sa dai gres.

Fiecare zi este un nou inceput pentru a alege cine esti si cine vei fi in aceasta lume. Alege sa fii curajoasa si curioasa. Alege sa inveti, sa experimentezi, sa traiesti si sa iesi din zona de confort. Bucura-te de tot ce iti poate oferi viata, creeaza-ti un plan de actiune si lupta pentru ceea ce iti doresti.

3. Toata lumea are deja un drum in viata. Ce se intampla cu mine?

Viata este o enigma pentru noi toti. La fiecare pas intalnim provocari si oportunitati de a ne dezvolta, de a creste, de a invata. Poate ca simti ca alte persoane merg prin viata fara probleme, insa acest lucru nu este adevarat – tu vezi doar o mica parte din viata completa si complexa a altor oameni. In plus, treaba ta este sa iti indrepti atentia asupra propriei vieti si propriului drum.

4. Inca nu ma simt pregatita

Iti gasesti drumul in viata iesind din zona de confort, facand compromisuri, asumandu-ti riscuri. Nu ramane acolo unde este cald si bine, unde te simti confortabil. Indrazneste sa te confrunti cu provocari, sa lupti pentru visurile tale, sa faci ceva cu viata ta. Adevarul este ca timpul trece si nu vei mai putea niciodata intoarce roata.

Incepe de acum si mergi mai departe oricat de lung sau de dificil este drumul pe care alegi sa mergi!

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.