"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × five =

1 × one =

Frédéric Beigbeder , unul dintre cei mai renumiti scriitori ai timpului nostru, a publicat o carte cunoscuta, sub denumirea de “Dragostea dureaza trei ani in 1997”.

loading...

S-a subscris teoriei ca sentimentul de dragoste este legat de h0rmoni care au o data de expirare. Aceasta carte a castigat multi fani si adepti, in special in randul tinerilor, care au crezut cu tarie in acest sentiment si au pierdut orice speranta de a se intalni cu adevarata iubire pe care au citit-o in povesti.

Cu toate acestea, exista numeroase cupluri din intreaga lume care dezaproba aceasta teorie prin propriul lor exemplu – nu au pierdut acea scanteie care s-a aprins in prima zi a intalnirii lor si nici dupa 50 sau mai multi ani.

Noi va vom arata cateva cupluri care au dovedit ca dragostea poate dura chiar o vesnicie. Uita-te la ei cat de plini sunt de viata acesti oameni!

1. “Asa este felul in care cei doi indragostiti au sarbatorit cea de-a 60-a aniversare a nuntii.Foarte distractiv din partea lor.”

2. In stanga avem o fotografie din ziua nuntii lor, iar in partea dreapta 60 de ani mai tarziu.

3. “Cei doi batranei, in fata casei pe care au construit-o acum 58 de ani. Au sarbatorit 60 de ani de casatorie in iunie. ”

4. ”O fotografie de acum 60 de ani si in prezent.”

5. ”Sunt inca fericiti si acum, 52 de ani mai tarziu! ”

6. ”Acest cuplu sarbatoreste 70 de ani de casnicie si o viata fericita impreuna.”

7. ”Dupa 50 de ani, inca se iubesc ca in prima zi.”

8. ”In stanga o poza din ziua nuntii lor, si in dreapta o poza 60 de ani mai tarziu.”

9.” 60 de ani de fericire impreuna.”

10. ”Un cuplu care are 53 de ani impreuna.”

11. “Pentru a sarbatori aniversarea a 60 de ani de casnicie, bunicii s-au intors in orasul in care au avut luna lor de miere.”

12. “Ma straduiesc sa mentin o relatie de 66 de zile, dar aici sunt oameni care sarbatoresc 66 de ani dupa ziua nuntii lor”.

13. Dupa 50 de ani de casatorie, cei doi taie tortul impreuna exact asa cum au facut toti acei ani in urma.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.