"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × 2 =

seventeen + 17 =

Bipolaritatea este o succesiune de schimbari bruste de comportament si arata de cele mai multe ori, cel putin doua fete ale unei singure persoane la un interval record de timp.

loading...

Afla ca exista cateva zodii cu doua fete, iata ce nativi sunt predispusi la astfel de lucruri:

Zodii cu doua fete:

Gemenii, firi rele

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur, planeta miscarii si a dualitatii, care ii transforma in persoane curioase si uneori chiar rele.

Isi urmaresc intotdeuna interesele, iar caracterul lor dual ii determina sa isi creeze o imagine diferita in fata altora. Sunt suflete cu doua fete care vor sa stie totul despre orice.

Zodii cu doua fete: Leul, capabil sa calce peste orice si oricine

Ambitia Leului de a fi cel mai bun in orice il face capabil sa calce peste orice si oricine ca sa-si atinga scopul.

Este teritorial si din acest motiv nativul Leu se poarta ca un rasfatat, crezand ca totul i se cuvine, scrie fabricatinromania.info.

Leul poate juca cu usurinta pe mai multe fronturi, doar ca sa iasa in evidenta.

Zodii cu doua fete: Balanta

Nativul Balanta are o personalitate foarte puternica, dar are nevoie de confirmare si sustinere.

Atunci cand nu se simte in stare sa infrunte anumite situatii, se foloseste de alti nativi mai puternici in rezolvarea propriilor probleme. Este superficial, indecis si comod, reactionand doar daca o situatie il dezavantajeaza.

Zodii cu doua fete: Scorpionul, maestrul disimularii

Desi misterios si introvertit in fata celorlalti, nativul Scorpion are o personalitate foarte puternica.

Gelos, obsesiv si vesnic suspicios, Scorpionul este perfect capabil sa-si ascunda adevaratele sentimente sau motivatii si are de cele mai multe ori alte planuri decat cele pe care le lasa „la vedere”.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.