"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seven − five =

5 − 2 =

Jurnalistul Andy Rooney a trait o viata indelungata. Unul din cele mai frumoase articole semnate de el reprezinta o incercare de a afla de ce in ultimul timp barbatii prefera tot mai mult femei in varsta.

loading...

Inaintand in varsta, apreciez tot mai mult femeile trecute de 40 de ani

Exista o multime de motive. Bunaoara o femeie trecuta de 40 niciodata nu te va trezi la miezul noptii ca sa te intrebe “La ce te gandesti?”. Daca ei nu ii place sa se uite la fotbal impreuna cu tine, ea nu va sta alaturi, vaitandu-se pentru calvarul prin care trece, scrie stiriactuale.net.

Femeia de 40 de ani stie bine cine este ea si ce isi doreste de la viata si de la barbat. Foarte putine femei ajunse la aceasta varsta isi fac griji pentru reputatia lor sau pentru ce cred altii despre ea.

Femeile trecute de 40 au simtul propriei demnitati, de aceea niciodata nu isi vor permite sa faca un scandal isteric in cafenea sau alt loc public. Bineinteles ca nimeni nu va scapa nepedepsit, dar “executia” va fi la fel de gratioasa ca si insasi femeia.

Femeile ce au implinit 4 decenii sunt suficient de sigure pe sine ca sa iti faca cunostinta cu prietenele sale. Ele au incredere in prietene si in barbatul pe care l-au ales.

Dupa 40 de ani femeile au o intuitie aproape profetica. De aceea nu este nevoie sa recunosti ceva in fata lor, caci ele si fara asta te cunosc foarte bine.

Daca ignori micile riduri, vei observa ca femeile trecute de 40 sunt mult mai atragatoare decat cele tinere. Ele sunt directe si sincere si, daca va fi cazul, iti vor spune in fata ca te comporti ca un nesimtit. Iar tu nu trebuie sa ghicesti ce atitudine are ea fata de tine.

Asadar exista o multime de motive ca sa admiri femeile trecute de 40. Din pacate nu putem spune acelasi lucru despre barbati. Noi, barbatii, parcam intram in zona de confort la aceasta varsta si nu mai avem grija nici de noi, nici de femei, nici de copii. Trebuie sa ne mobilizam, sa incepem sa ne pretuim femeile, sa le iubim si sa fim macar la acelasi nivel cu admirabilele noastre jumatati!

Fiti mereu frumoase si bucurati-ne cu gratia si eleganta voastra, dragi femei!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.