"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × 5 =

one + 12 =

Suntem deja obisnuiti cu faptul ca in tara noastra pur si simplu dispar oameni. Dar se pare ca la noi a disparut o intreaga generatie.

Iar noi ne prefacem ca nu se intampla nimic. Dispar femeile. Dispar femeile trecute de 50 de ani.

Ele au disparut de pe ecranele televizoarelor, nu mai intra in cinematografe, nu mai merg la spectacole, nu calatoresc peste hotare, nu merg la odihna la mare, relateaza articolegenerale.eu.

Oare unde sunt? Sunt tinute in spitale, in piete si in apartamente.

Ele sunt vulnerabile, rareori ies din casa. Ele au disparut. Se creeaza impresia ca de ele nu este nevoie.

O intreaga generatie a disparut si nimeni nu se intreaba unde este. Iar noi continuam sa scandam: “Copiii sunt viitorul!”

Nu, nu copiii sunt viitorul nostru, ci aceste femei, caci tocmai acesta e viitorul care ne asteapta.

Toata cariera, toata publicitatea este creata pe corpurile frumoase ale domnisoarelor tinere, iar milioanele de capete carunte sunt pur si simplu disparute.

De ce?! Oare de ce domnisoarele nu se infricoseaza de aceasta imagine? Caci tocmai asta le asteapta in viitorul nu foarte indepartat.

Tinerele s-ar putea revolta: “Dar oare nu meritam aceasta atentie?” Ba o meritati. Si noi o meritam.

Mintile barbatilor au fost umplute de femei usoare, “de unica folosinta”, in care e foarte greu sa gasesti ceva natural.

Va imaginati poeziile dedicate unor astfel de femei?

Noi le ignoram pe cele care au un stil, au gust si rafinament, cunosc ce este eleganta si feminitatea. Si mai presus de toate stiu ce inseamna sa fii o femeie, o sotie, o mama si o bunica adevarata.

Problema cucoanelor promovate prin mass-media e ca pe la 30 de ani isi vor pierde frumusetea fetei, la 40 – a ochilor, la 50 – a siluetei. Si probabil vor sfarsi prin a-si publica biografia in tot felul de reviste pentru feministe frustrate.

O astfel de femeie nu va putea creste niciodata un geniu si nu va putea fi sotia unui erou. Iar generatia “disparuta” e cea care creeaza oameni de valoare.

Ele apreciaza umorul, arta, arhitectura si tot frumosul din lume si sunt capabile sa transmita aceasta viziune si barbatilor.

Primavara trecuta am fost la un concert la care am avut norocul sa vad aceasta generatie disparuta. Erau femei elegante, demne, care nu-ti trezeau nimic altceva decat admiratie.

Erau femei de 55-85 de ani, care aplaudau, se veseleau, dansau si glumeau – toate facute cu decenta si un bun simt pe care astazi rar il mai intalnesti.

A fost o imagine ca din poveste. Am vazut acolo o multime de femei lipsite de vulgaritate si ingamfare. Am vazut acolo femei cu personalitate, care iti impun un respect absolut firesc.

Dragi femei trecute de 50, nu va mai ascundeti, noi avem nevoie de voi!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.