"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 + nineteen =

one × one =

Nu este nici o îndoială că pentru fiecare părinte, copilul său este cel mai frumos și cel mai deștept. Însă există și copii cu adevărat superdotați. Iată cum ști că ai lângă tine un copil genial.

loading...

Citește mult și este talentat în orice domeniu

Un copil superdotat, spun oamenii de știință reușesc să citească foarte mult, fără să-i oblige cineva și au un vocabular extrem de amplu, iar de multe ori cel de lângă el are senzația că-i vorbește un adevărat profesor.

De asemenea, copiii geniali au o gândire logică și sunt talentați în absolut orice domeniu, indiferent că e vorba de știință, artă sau sport. O altă calitate a copiilor superdotați este aceea că nu îi înțeleg pe cei de vârsta lor și preferă mereu compania celor mari.

Pe de altă parte, sunt extrem de atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor, dar dacă asistă la lecții sau discuții plictisitoare, nu va fi deloc atent.

Copiii geniali sunt mereu originali și găsesc soluții la orice fel de problemă, sunt plini de energie, nu trebuie să fie ghidați de nimeni pentru că au propriul său drum. Pentru că mai presus de toate, sunt și vor fi mereu lideri.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.