"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

8 + 9 =

three × 5 =

Aceasta scrisoare va rasuna, cu siguranta, in sufletul fiecarei mame. Aceste cuvinte descriu cu exactitate ceea ce simt mamele, pentru copiii lor adulti.

loading...

„Dragul meu fiu,

Cat as vrea acum sa revin la acele vremuri, cand erai mic! Chiar vreau sa-mi amintesc mirosul tau de copil si sa-ti pui genunchii in palmele mele iar…

Privesc pozele, cu tine copil, un baietel atat de vesel, plin de viata si simt ca mi-ar placea sa aud acea voce din nou!

Privind in urma, te vad cum te aruncai pe canapea si te ascundeai cu patura din care iti faceai cort. Nici macar nu am avut timp sa realizez ca ai crescut, ce repede a trecut timpul…

Imi amintesc bine cat de des, fara ca tu sa stii, imi doream sa te aud strigand „Mama, asculta-ma o secunda!”

Imi pare rau ca uneori nu aveam rabdarea sa ascult si ca uneori duceam lupte interminabile cu tine. Dar incercam sa ma reeduc si eu, in acele vremuri…

Si, oricat de matur ai fi tu, pentru mine esti inca un baietel, chiar daca adidasii tai masoara acum marimea 42, scrie articoledecitit.com.

Fiule, cand ai reusit sa devii un adult? Sunt asa mandra de tine! Si iti multumesc pentru faptul ca, in fiecare zi, am un motiv sa fiu mandra ca sunt mama ta.

A fi mama, s-a dovedit a fi cea mai dificila meserie si am facut o gramada de greseli, pentru care te rog sa ma ierti.

Dar ceea ce ai devenit este rasplata vietii mele.

Si, odata cu tine am avut noroc sa inteleg ce inseamna sa iubesti neconditionat.

Voi fi intotdeauna mai in varsta decat tine, mai precis cu 24 de ani si asta inseamna o multime de ani de experienta. Da, cu cat ai crescut mai mult, cu atat diferenta asta a inceput sa se stinga, dar tu, sper ca vei ramane intotdeauna baiatul meu si eu mama ta; cea a caror brate te vor imbratisa mereu, cea a carei inima va vibra mereu cu a ta.

Cand te vad un adult sanatos si demn, simt ca esti cel mai frumos dar din viata mea.

Sa ai o viata frumoasa, baietelul meu!

Te iubesc,

Mama ta.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.