"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 − three =

two × 1 =

In spatele fiecarui barbat de succes sta o femeie puternica!

loading...

Daca de la nastere esti inzestrata cu putina energie, dar iti doresti sa vezi alaturi un barbat puternic, iata ce este recomandat sa faci:

– in zadar poti sa-ti arati capriciile, sa pui presiune asupra unui barbat puternic pentru ca sa-l educi dupa placul tau (el pur si simplu va pleca. Si bine va face).

– este in zadar sa creezi o frumusete exterioara si sa-ti schimbi in fiecare zi rochiile.

– este aproape in zadar sa te straduiesti sa arati feminina si sa jocul rolul Femeii. S-ar putea asta sa te ajute, insa daca el va vedea ca nu ai destula energie, va pleca.

– este in zadar sa inveti teorie despre acest subiect. Trebuie sa ai si practica.

– fii gata ca te asteapta o munca enorma de reinnoire a rezervelor de energie din interior… si asta nu este tot.

Atunci cand vei obtine ceea ce iti doresti, fii gata sa intelegi daca vei fi in stare sa e orientezi in noul spatiu. Daca vei fi capabila sa faci fata oceanului tumultos fara sa te ineci? Vei fi in stare sa faci faca noilor orizonturi care ti se deschid si, mai mult, sa primesti de la asta placere. Si nu este vorba despre placerea materiala, dar despre placerea interioara, despre fericirea pe care o obtii stiind ca ai ceva nou in viata ta, scrie mesajeinspirationale.com

Iar acum analizeaza-i pe businessman-ii din jurul tau, cu siguranta cunosti cativa. Nu ii analiza fizic, aici lucrurile sunt clare. Priveste adanc, in interior, pentru a face concluzii. Analizeaza-le sotiile.

Cum sunt ele, acele femei?

Te asigur, toate femeile businessmanilor au aceste calitati:

– Au liniste interioara si au incredere in fortele proprii. Aceste calitati sunt prezente 24/24, indiferent de ceea ce fac sau ce gandesc.

– Sunt intotdeauna relaxate in interior. Chiar daca fata lor arata altceva. Combinatia dintre gheizerul de energie si linistea interioara este fascinanta.

– Sunt gata sa gandeasca deschis. Pentru ca ele nu sunt complexate si nu le este frica de ceea ce le asteapta maine. Ele sunt gata sa mearga inainte si cu ENTUZIASM sa primeasca tot ceea ce este nou, altfel spus, tot ceea ce le ofera sotul. Acest entuziasm nu poate fi vazut cu ochiul liber, insa barbatul lor il simte.

– Ele sunt ca apa: curgatoare, relaxate, corpul lor se simte liber. In interiorul lor este un adevarat dans, plin de viata si bucurie. Da. Asa o dilema. Dar tu iti doresti sa iti gasesti un barbat bogat si de succes?

– Ele stiu ca merita tot ce este mai bun si nu se rusineaza sa primeasca tot ceea ce li se ofera.

ATENTIE: nu sa ceara, sa ia sau sa insiste, dar sa PRIMEASCA cu multumire si liniste. Ele nu au ganduri de genul: „Eu am meritat asta, eu sunt buna de aceea o sa-l iau!”.

Pentru ca ele au fost deja in asa situatie si nu trebuie sa demonstreze nimanui sau sa se indreptateasca de fiecare data cand primesc un cadou. Incearca sa simti sensibilitatea acestei stari.

As putea sa adaug foarte multe la aceasta lista, insa voi lasa atentia ta sa lucreze.

Observa, dar mai ales simte cum este acea Femeie puternica si inspira aceste stari ca si cum te-ai fi nascut cu ele, lucreaza asupra ta si tine minte ca orice minciuna, orice fals va aduce dupa sine efecte nocive in relatia cu un barbat puternic, daca nu acum, in viitor cu siguranta.

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.