"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Actorul a fost adus din Cluj la un spital privat din Bucuresti, insa refuza sa ofere detalii despre starea lui medicala, chiar daca a fost dat de gol, intr-un interviu, ca ar fi suferit o interventie chirugicala.

Toata lumea stie ca lui Florin Piersic nu-i place sa fie compatimit, astfel ca a negat episodul medical prin care a trecut in luna aprilie, cand a suferit o operatie la genunchi.

”Am 83 de ani, o varsta frageda zic eu (rade – n.r.) si este normal sa am grija de mine, sa ma intretin, pentru ca vreau sa va mai bucur un pic cu piesele mele. Se vaita de dureri de genunchi aia de 50 de ani, daramite eu. Vin aici la Bucuresti la un fel de intretinere. Nu am fost nici operat de urgenta, nici nu am probleme cu picioarele. Vad ca voi (presa – n.r.) vreti sa ma ”dovediti”. Am colegi care s-au neglijat si nu se simt deloc bine, asa ca am decis sa am grija de mine si sa fiu mereu in forma. Merg la inot, ridic greutati, fac sport, joc baschet”, mentiona Florin Piersic, la inceputul anului, intr-un interviu acordat pentru Click!.

PUBLICITATE

Iata insa ca Irina Pacurariu l-a dat de gol pe actor, intr-o postare pe Facebook, cu privire la operatia suferita recent, scrie fabricatinromania.info.

”Cea mai faina treaba cand stai fata in fata cu Florin Piersic cateva ore e ca pricepi de ce oameni ca el n-o sa dispara niciodata. Da, are 83 de ani, e sarmant altfel decat era ca Margelatu si merge incet, dupa mai bine de o luna de recuperare pentru o interventie chirurgicala la genunchi.

PUBLICITATE

Mintea e insa e la fel de vie ca oricand, are un usor aer nostalgic, e mai generos cu amintirile, mai bland cu ceilalti si parca mai atent la ceea ce spune. Si la cum spune.

Si ar mai fi asta: “E un baiat, unul care ma tot duce cu masina peste tot pe aici, mi-a spus ca i-ar placea sa ii dau o poza semnata s-o duca la ai lui”. “L-am intrebat unde sta, mi-a spus ca e de aici, din Iasi, si i-am propus: nu vrei sa mergem pana acasa la tine? Sa ma prezinti parintilor?”, asa ca maine ma duc in vizita, si-a zambit asteptand sa ma minunez, ceea ce-am si facut.

Si astea si multe altele mi le-a povestit in cea mai frumoasa bucata de Iasi, Sala Voievozilor, din Palatul Culturii, asa ca nu-mi ramane decat sa fiu fericita ca parinti care il iubesc pe Florin Piersic cu copii care fac festivaluri de film pe care i le dedica”, a scris Irina Pacurariu pe Facebook.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]